7 Beestige kampen in de krokusvakantie

De krokusvakantie komt eraan: een hele week tijd om knotsgekke dingen te doen! Wij snorden alvast zeven beestige kampen op: welke diersoort kies jij?

1. De jungledieren

Trek de jungle in en zoek samen met Mowgli de weg terug naar de mensenwereld. Wie weet welke gevaarlijke dieren kom je onderweg tegen? Dit kamp rond The Jungle Book combineert een film en een spannend spel: ideaal voor kinderen met keuzestress! 

2. De kriebelende dieren

Niet bang om je handen en kleren vuil te maken? Dan is deze natuurdag iets voor jou. Ga op zoek naar de kleinste beestjes die door het bos kriebelen, bekijk ze van dichtbij en bouw er zelfs een echt hotel voor. 

3. De muzikale dieren

Kan jij brullen als een leeuw en zingen als een nachtegaal? Geen echte dieren tijdens dit kamp, wel heel veel muziek en beweging. Maak een ontdekkingstocht doorheen het dierenrijk en leer intussen bijzondere instrumenten en muziek uit de hele wereld kennen.

4. De safaridieren

Tijdens dit kamp ga je op safari, maar dan omgekeerd: jij wordt zelf de dieren. Beweeg als een olifant, zebra of leeuw en verdwijn in de wildernis. 

5. De uitgestorven dieren

Durf jij het aan om terug te keren naar de tijd van de dino's? Knutsel een mooie dinosaurus, verander zelf in een wiebelend exemplaar en wordt heel even een echte dinowetenschappper in een museum! Een kamp voor kleine archeologen. 

6. De ondergrondse dieren

Tijdens dit kamp duik je onder de grond om alle gangen te ontdekken die de natuur, dieren en mensen daar gemaakt hebben. Graaf als een mol, wroet als een veldmuisje en vind je weg in een ondergronds doolhof!

7. De bosdieren

Het bos wordt wakker en alle dieren ontwaken uit hun winterslaap. Maar wacht eens even: sommige bosbewoners zijn van de aarbol verdwenen! Kan jij, met de hulp van de oude eik, helpen om de vermiste dieren terug te vinden? Een kamp in het bos, voor kleine avonturiers!